Egentligen är det den andra dåliga natten i följd och efter den första natten hade jag värk i ryggraden. Det är värk som kommer allt oftare. Tidigare trodde jag att det berodde på stela muskler i nacken och skuldrorna men nu blir det allt tydligare att värken kommer från ryggraden. Det är inte en kraftig smärta men väl så irriterande.

Igår mådde jag dåligt mest hela dagen och värken störde mej. T.ex. orkade jag inte fara ut med barnen och leka i snön, fast jag ville det. Senare tog jag mej i kragen och for ut med äldsta sonen då jag märkte att han blev ledsen. Han vill ebygga ett snöslott och jag hjälpte honom genom att skotta ihop en stor snöhög men det gjorde att värken blev värre.

Värken gör att jag blir på dåligt humör och jag blir lätt irriterad. Det är inte trevligt och jag borde nog oftare ta värkmedicin men problemet är bara att den värkmedicin som fungerar mot neuropatin inte fungerar mot denna värk och vice versa. Det gör att jag måste ta två olika värkmediciner samtidigt och jag vet inte hur lämpligt det är.

När jag gick och la mej borde jag ha tagit en tablett så att jag hade fått sova ordentligt men det gjorde jag inte, då jag vanligen brukar hoppas att jag somnar utan och att värken blir bättre av vilan. Det fungerade inte i natt och jag vaknade flera gånger, dock var jag för trött för att stiga upp men till sist var jag tvungen att göra det. Efter det somnade jag lätt och skulle ha sovit länge om det inte hade varit dags att stiga upp för att gå till arbetet. Typiskt att man somnar in en halvtimme innan man måste stiga upp.

Jag börjar bli totalt urled på dessa dåliga nätter. Mina krafter tryter men jag har nu fått tid till en smärtspecialist som jag hoppas kan hjälpa mej med mina smärtor. Måste bara komma ihåg att nämna alla smärtor jag har och inte enbart neuropatin, som visserligen är den värsta smärtan, och är den som tröttar ut mej mest. Jag vet bara inte om det finns någon smärtlindring som faktiskt skulle hjälpa mot allt och utan att ge alltför kraftiga biverkningar.

Annonser