Det var på tiden att någon försöker få journalisterna att vakna upp och se verkligheten. Nu rapporterar media det som är bra för ekonomin, eller det som de tror att är bra för ekonomin, men man struntar blankt i vad som är bra för människorna. Media har varit konstigt tysta om alternativa synvinklar på t.ex. vaccineringen mot svininfluensan. Det är som om bara en sanning fanns och det är den som läkemedelsbolagen och myndigheterna vill få oss att tro på.

Om det bara fanns en sanning och bolagen och myndigheterna hade rätt, varför finns det då så mycket bevis för motsatsen? Varför finns det så många, även experter, som är så kritiska? Varför tiger media? Varför, varför, varför?

Faktum är att svaren är ganska uppenbara. Det finns lite rum för verklig objektiv rapportering i media. Om man vill göra karriär, så rapporterar journalisterna det som arbetsgivaren vill, och det arbetsgivaren vill, är ju det som deras ägare vill. Med tanke på vem som äger media idag, så är det egentligen ingen överraskning att media tiger.

Jag tror inte att vaccineringen är någon form av befolkningskontroll, utan att det är helt enkelt vanlig girighet. Det som är skrämmande är hur enkelt det har varit att genomgöra denna kupp och hur effektiva de varit på att tysta ner kritiska röster. Läkare vars åsikter avviker från myndigheternas, blir förlöjligade utan några bevis. Är man kristisk mot vaccineringen, så är man automatiskt en idiot som inte vet något. Verklig information, såsom nyttan av t.ex. D-vitamin, är man tyst om.

Ja, vissa media har faktiskt rapporterat om D-vitamin men man har varit extremt försiktiga i sina uttalanden och t.ex. Tamiflu, som visat sej vara i det närmaste verkningslöst, har fått mycket mera utrymme och positiva skriverier. Tamiflu har fått en massa gratisreklam för att inte tala om själva vaccinen. Dödsfallen, biverkningarna, missfallen och andra negativa saker har man inte rapporterat om om de varit orsakade av vaccinet men nog om de antagits bero på influensan. Även om man ofta inte ens haft bevis, för man gör ju egentligen ingen riktig undersökning, utan allt får samma stämpel om det uppfyller vissa mycket vaga kriterier.

Läs och begrunda texten bakom länken nedan. Är detta en värld som vi vill överlämna åt våra barn och barnbarn?

http://www.wordmworld.net/bubble-words/oppet-brev-journalister

Annonser