Enligt denna nyhet på Aftonbladet dog en 14 årig flicka efter att ha fått vaccin emot HPV-virus. Viruset kan orsaka cancer i livmoderhalsen. Det är annars något som min fru genomgått. Man vet inte om det var vaccinet som orsakade dödsfallet och innan man har en säker koppling mellan dessa, så avråder man inte från vaccineringen. Borde det inte vara tvärtom? Borde man inte avråda vaccinering tills man vet att vaccinet är säkert?

En ganska arrogant och farlig attityd att bara fortsätta som vanligt med vaccineringarna fast det förekommit dödsfall. De är naturligtvis rädda för att vaccinet ska dras in om de medger att det kan vara farligt och även om det inte skulle dras in, så är det stor risk för att vaccinet blir impopulärt om man medger att det kan vara farligt. Bättre då att riskera flickors liv för vad är nu några dödsfall då man kan göra stora pengar på vaccineringen.

Vacciner är farliga, även om de i vissa fall räddar flera liv än de skadar. Cancer är naturligtvis farligt men om det förekommer en risk för dödsfall i samband med vaccineringen, är det nog inte värt risken. Det absurda är att de anser att risken för dödsfall från vaccineringen inte är större än spontan död. Det är ju sjukt! Unga dör men inte utan orsak. Ingen dör utan orsak och bara för att man inte vet varför, betyder det inte att det är utan orsak. Detta påvisar igen på vilket vis vårt sjukvård är patologisk. Man kan bara undra hur många dylika dödsfall som kommer fram när man börjar vaccinera mot svininfluensa.

Annonser