Har aldrig läst något ynkligare, nu ber Bush om ursäkt för sina misstag! Tror han att det räcker med ett ynkligt förlåt när han har mördat hundratusentals människor, kanske t.o.m miljoner, och därtill slösat bort flere triljoner dollar. Pengarna är i.o.f relativt irrelevant i förhållande till alla människors blod han har på sina händer.

Om ursäkten var verkligt menad och seriös, så är det ett bevis för att han är t.o.m en större idiot än vad man kunnat ana och det vill inte säga lite det! Jag har alltid ansett honom vara en marionett som gör det som andra säger åt honom och han har säkert blivit rejält förd bakom ljuset men att skylla på dåliga underrättelseuppgifter är ganska lågt. Felet var alla medvetna lögner från sina medarbetare men även om han inte vetat om sanningen, så är ansvaret hans.

Jag misstänker att sanningen ligger nånstan mellan att han är en idiot och att han blev förd bakom ljuset, delvis p.g.a att han är en just en idiot. Han är knappast helt seriös med ursäkten för jag tror inte att han är uppriktigt ledsen för kriget mot Irak. Kanske är han uppriktigt ledsen för de amerikanska liv som kriget skördat men knappast för andras liv.

Han hör till dessa religiösa knäppgökar som tror at det är Guds vilja att kriga mot andra religioner. Han är en farlig människa och borde aldrig ha fått någon makt.  Att vara religiös fanatiker och dum i huvudet är ingen bra kombination om man har så mycket makt som han har. Dock så har det passat de som stått bakom honom och lett honom i de riktningar de velat.

Jag hoppas att har extremt dåligt samvete och sover dåligt om nätterna, det skulle vara rätt åt honom men tyvärr tror jag inte att han har några större samvetskval. Han vill väl att folk ska komma ihåg honom som en trevligare president än vad han egentligen är. Som människa är han säkert trevlig, humor har han men tyvärr är det egenskaper som inte är speciellt relevanta som president, om än bra ur PR perspektiv.

Annonser