Sarah Palin har enligt Aftonbladet gjort vissa, i mitt tycke, ganska konstiga uttalanden som inte passar sej i detta läge. Om ens nånsin. Hon har alltså pratat om ”Guds stora plan” och andra dylika saker som tyder på att hon låter sina religiösa tankar styra sina beslut. Inget fel i att tro på Gud eller att vara religiös i allmänhet men att blanda politik och religion är inte bra. Man ska inte göra beslut enligt antaganden om vad Gud skulle tycka eller vad som har skrivits för länge sedan när situationen på jorden var helt annan.

Hon har tydligen också hotat Ryssland med krig, kanske en övertolkning från Aftonbladets sida men ganska skrämmande ändå. Det sista vi behöver är en republikansk presiden som skramlar med vapen och som därtill har en vicepresindent som är lika tokig. McCain och Palin är just nu största hotet mot världsfreden. Bin Laden är faktiskt ett ganska litet hot i jämförelse och trots att han är en farligt terrorist, så har han faktiskt orsakat ganska lite skada och lidande i världen om man jämför med USA.

Jag har svårt att förstå varför amerikanerna väljer republikanska politiker då de upprepade gånger blir fast för korruption och fusk. Jag hävdar inte att demokraterna är speciellt mycket bättre men de är helt klart ett mindre dåligt val. Nixon, Reagan, Bush och Bush. Behöver man mera fakta för att inse att inse att republikanerna bara missgynnar landet och världen? Visserligen har även andra presidenter, demokrater, gjort dåliga beslut och det spelar liten roll vem som är president. Vissa länder får ändå lida. McCain är en Bush-kopia och väljs han, så visar det att amerikanerna inte bryr sej om fast deras politiker ljuger för dem. Bush och hans gäng ljög och manipulerade för att få sin vilja igenom, att få krig i mellanöstern, och att det kommer undan utan straff är kriminellt i sej. Bush är en förbrytare, i mina ögon värre än Bin Laden eftersom han gör världen mera skada, och han borde bestraffas för sina lögner.

Det som också är konstigt, är att de anklagar muslimer för att vara religösa fanatiker och som därför inte kan tas på allvar men själva pratar de också om Gud och Guds vilja, Guds plan och annat skräp. Dubbelmoral i sin värsta form. Bush sa att Gud hade befallt honom att anfalla Irak, borde man tillåta en sådan president att fortsätta?

Annonser